♥ | Grup Hepsi Fan CLub © 2009 | ♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

♥ | Grup Hepsi Fan CLub © 2009 | ♥

Dışarıda bir Forum İÇerisi Bir aile

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı!

2 posters
YazarMesaj
Yoshy YRk {Y.Y.}
Emektar Admin
Emektar Admin
Yoshy YRk {Y.Y.}

TaKıMıN : gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı! D1e2ee3fede4072d5e25570ok1
Ruh Halin : gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı! 6gevezebt5nu4
FavoRi KızıN : gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı! Yasemi10
Favori Çiftin : gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı! 211

gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı! Empty
MesajKonu: gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı!   gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı! Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 7:44 pm

Şebnem teyze ve hepsi grubu bugün kanal türk haber programındaydı gülçin telefona bağlandı telefonuma kaydettiğim videodan sözleri yazıyorum.

Röpörtaj halinde

muhabir:Gülçin den uzun zamandır haber alamıyoruz ve evleneceği yönünde iddialar var.

şebnem özberk:ben bu konuda konuşmak istemiyorum gerekli açıklamaları yağtığımı düşünüyorum.

muhabir:evet sayın izleyiciler şimdi gülçin hattımızda

gülçin ergül:merhaba
muhabir:merhaba
gülçin:beni herkesin dinlemesini rica ediyorum Herşeyden önce basınla yalan haberler hakkında konuşmak istiyorum kimi gazetelerde vb. yerlerde evlendiğim yönünde haberler çıktı ama benim hayatımda bu olayla ilgili sadece şu gerçeğin konuşulması gerekirdi ben evlenmedim sevgilim beni ailemden istemeye geldi şimdi "evlilik dediler ama istemeye gelmişler sadece" diye bir haber atsalardı yalan heber olmazdı ve hakkımda çıkan yalan haberler olmaya devam ederse mahkemeye başvurabilirim

muhabir:arkadaşlarınıza bir şey söylemek ister misiniz?

cemre:ben pek fazla söylencek birşey bulamıyorum

gülçin:cemre gerçekten çok haklısın fakat benimde özel sorunlarım var ve bu sorunlar için gruptan ayrılmak durumda kaldım

yasemin:aşk ve iş gerçekten zor kavram oldu benim için gülçin gidince daha iyi anladım hayatta herşey istediğin gibi olmuyor (ağlamaklı bir ifadeyle söyledi)

eren:yasemine katılıyorum aslında bu bir arkadaşlık bitirme konusu değil sadece bir kişi grubumuzdan çıkıyor her zaman söylüyoruz gülçine saygı duyuyoruz gruptan çıktığı için

yasemin:sonuçta hayat bu öyle dersin böyle çıkar bunun için birbirini kırmaya değmez

muhabir:son zamanlarda internette sevgilinizin annesinin sanatçı gelin istememesi nedeniyle gruptan ayrıldığınız ortaya atıldı

gülçin konuda yorum yapmak istemiyorum

muhabir:gruptan ayrıldınız mı

gülçin:evet kesin olarak ayrıldım ama arkadaşlarımla ve menajerlerimizle mutlaka bağlarımı koparmayacağım

şebnem özberk:tabii ki yine eskisi gibi buluşacağız çünkü o bizim yine sarı şekerimiz

muhabir:evlenince dubaide mi yaşayacak sınız

gülçin:Büyük bir ihtimalle öyle zaten şu an ailem ve akrabalarım burda çünkü beni Dubai de istediler ilkbaharda düğün yaparsak türkiyeye gelmeme gibi bir durumum var

muhabir:maalesef gülçine veda etmek durumundayız hoşçakal gülçin

gülçin:görüşmek üzere

MUHABİR:GELELİM SİZE msn kullanıyor musunuz?

yasemin:msn imiz var ama kullanmıyoruz zaten çok az sayıda hayranımız msn imizi biliyor

cemre:msn konusu açılmışken selam göndermek istediğim birisi var izin verirseniz

muhabir:ne demek

cemre:burdan damla kocakır'a çok selam yolluyorum

muhabir:son zamanlarda izmire mi gittiniz öyle haberler var

eren:evet izmire 1,5 haftalığına gittik hatta izmir-üçyol daydık

cemre:evet

yasemin:çok eğlendik sonra çeşmeye geçtik

muhabir:güzel sohbetimizi bitirmek zorundayız maalesef çünkü haber saatimizin sonuna gelmişiz

şebnem özberk:son bir şey lütfen biz hepsiyiz diye söyleniyorsa onların msn lerini siliniz kamera açmalarınıda istemeyin çünkü bir şekilde sizi kandırırlar ve video gösterir sizde anlamazsınız adınızın geçmesini isterseniz kendi sesinle söyler onun için hepsiyiz diyenleri eklemeyin.

muhabir:hoşçakalın

ALINTIDIR
http://hepsi-kolikleriz.eniyiforum.net
EcoShy
Emektar Admin
Emektar Admin
EcoShy

Ruh Halin : gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı! D2681c5f01295d998add337769617af1
Favori Çiftin : gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı! 310

MesajKonu: Geri: gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı!   gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı! Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 8:09 pm

sağol canım ben izlememiştim bunu Very Happy
Yoshy YRk {Y.Y.}
Emektar Admin
Emektar Admin
Yoshy YRk {Y.Y.}

Ruh Halin : gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı! 6gevezebt5nu4
Favori Çiftin : gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı! 211

MesajKonu: Geri: gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı!   gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı! Icon_minitimePerş. Şub. 12, 2009 8:13 pm

bn islememiştim bişi değil );
http://hepsi-kolikleriz.eniyiforum.net

gülçin tel.bağlantıısnda herşeyi açıkladı!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» GüLçin Gitmiyor!
» gülçin döndü..
» GüLçin GifLeri
» GüLçin'm İmzaLarı =)
» GüLçin'm Takımı