| fİKİRLERİNİZ.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Yoshy YRk {Y.Y.} Emektar Admin
Mesaj Sayısı : 1379 Yaş : 28 Nerden : yoshymenistan TaKıMıN : Ruh Halin : FavoRi KızıN : Favori Çiftin : Kayıt tarihi : 28/01/09
| Konu: fİKİRLERİNİZ.. Salı Şub. 03, 2009 2:35 pm | |
| arkadaşalr burada form vericem doldurcaksınız ama vericğim forumda sadce kendi kararlarınızla olucak yhani ben bakıcam kimler neler demiş ona göre belirliccem die bir şey YOK sizin fikriniz ama asla bunu konu açıp koymicam ölesine vericeksiniz önemli olan benim belirlediklerim buyrun forum; sitenin en saygılısı:sitenin en disiplinlisi:en fazla online olanı:en gereksiz mesj atanı:en güzel konu açanı:en iyi kalplisi:siteyi en fazla önemseyen:en gıcığı:en fazla mesj sayısı olanı:sitenn en havalısı:sitenin en sinirlisi: | |
|
| |
[asi melek] xxxxxBANNEDxxxxx
| Konu: Geri: fİKİRLERİNİZ.. Salı Şub. 03, 2009 2:47 pm | |
| sitenin en saygılısı:yasemin_ecem sitenin en disiplinlisi:Yoshy YRk {Y.Y} en fazla online olanı:Yoshy YRk {Y.Y} en gereksiz mesj atanı:yok en güzel konu açanı:yasemin_ecem en iyi kalplisi:CARAMİO siteyi en fazla önemseyen:Yoshy YRk {Y.Y} en gıcığı:yok en fazla mesj sayısı olanı:Yoshy YRk{Y.Y} sitenn en havalısı:yok sitenin en sinirlisi:yok
En son music tarafından Salı Şub. 03, 2009 2:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Yoshy YRk {Y.Y.} Emektar Admin
Mesaj Sayısı : 1379 Yaş : 28 Nerden : yoshymenistan TaKıMıN : Ruh Halin : FavoRi KızıN : Favori Çiftin : Kayıt tarihi : 28/01/09
| Konu: Geri: fİKİRLERİNİZ.. Salı Şub. 03, 2009 2:49 pm | |
| en disiplinlisi ben miyim ayrıca en çook sne online olmuosun sultan oluo baktım | |
|
| |
| Konu: Geri: fİKİRLERİNİZ.. Salı Şub. 03, 2009 2:54 pm | |
| | |
|
| |
yoshy_hazal_ashley xxxxxBANNEDxxxxx
Mesaj Sayısı : 409 Yaş : 28 Nerden : Corum Kayıt tarihi : 31/01/09
| Konu: Geri: fİKİRLERİNİZ.. Salı Şub. 03, 2009 4:19 pm | |
| sitenin en saygılısı:herkezz sitenin en disiplinlisi:yok en fazla online olanı:ben en gereksiz mesj atanı:yok en güzel konu açanı: berivan ecem ben en iyi kalplisi:herkez siteyi en fazla önemseyen: bervan en gıcığı:yok en fazla mesj sayısı olanı: berivan sitenn en havalısı:yok sitenin en sinirlisi:yok | |
|
| |
CaRaMiO Moderatör
| Konu: Geri: fİKİRLERİNİZ.. Çarş. Şub. 04, 2009 12:03 am | |
| sitenin en saygılısı:Herkez sitenin en disiplinlisi:Herkez en fazla online olanı:Yoshy YRk {Y.Y.} en gereksiz mesj atanı:Misafirler en güzel konu açanı:Ecem en iyi kalplisi:Tuğçe siteyi en fazla önemseyen:Ben =) en gıcığı:Misafirlerden birisi en fazla mesj sayısı olanı:Yoshy YRk {Y.Y.} sitenn en havalısı:Kimse sitenin en sinirlisi:Kimse | |
|
| |
EcoShy Emektar Admin
Mesaj Sayısı : 960 Yaş : 28 Nerden : yoshy ve cemrenin kalbinden TaKıMıN : Ruh Halin : FavoRi KızıN : Favori Çiftin : Kayıt tarihi : 28/01/09
| Konu: Geri: fİKİRLERİNİZ.. Perş. Şub. 05, 2009 3:38 pm | |
| sitenin en saygılısı:herkes sitenin en disiplinlisi:adminler tabikide:D en fazla online olanı:berivan ben ve sümeyra(yeni üylerden seçmedim burayı) en gereksiz mesj atanı:hiç kimse en güzel konu açanı:ben en iyi kalplisi:herkes siteyi en fazla önemseyen:adminler ve modlar en gıcığı:yok en fazla mesj sayısı olanı:berivan sitenn en havalısı:yok sitenin en sinirlisi:yok | |
|
| |
| Konu: Geri: fİKİRLERİNİZ.. Paz Şub. 22, 2009 10:15 am | |
| hiçbirinde ben yokum bende seçicem ama değiştireek tabiki sitenin en saygılısı:CaRaMiO sitenin en disiplinlisi:berivan ve ben(dim) en fazla online olanı:ben şusıralar benim ama önceleri berivandı en gereksiz mesj atanı:sultan(dı) en güzel konu açanı:ecem berivan en iyi kalplisi:ben siteyi en fazla önemseyen:ben ve berivan ve ecem en gıcığı:misafirler ama sieyi kötüleyenler olarak en fazla mesj sayısı olanı:berivan sitenn en havalısı:yok sitenin en sinirlisi:yok | |
|
| |
EcoShy Emektar Admin
Mesaj Sayısı : 960 Yaş : 28 Nerden : yoshy ve cemrenin kalbinden TaKıMıN : Ruh Halin : FavoRi KızıN : Favori Çiftin : Kayıt tarihi : 28/01/09
| Konu: Geri: fİKİRLERİNİZ.. Paz Şub. 22, 2009 12:22 pm | |
| sitenin en saygılısı:herkez sitenin en disiplinlisi:berivan en fazla online olanı:ben ve berşivan şu aralar tuğçe herhalde en gereksiz mesj atanı:bilmiyorum en güzel konu açanı:konu açan herkez en iyi kalplisi:herkez siteyi en fazla önemseyen:brivan tuğçe ve ben en gıcığı:yok en fazla mesj sayısı olanı:berivan sitenn en havalısı:yok sitenin en sinirlisi:çok az sıklıkla arada berivan oluyor.o da admin olarak normal | |
|
| |
| fİKİRLERİNİZ.. | |
|